Helaas kunnen er op dit moment geen bestellingen meer geplaatst worden. Excuses voor het ongemak.

Verzending & bezorging

Wij verzenden jouw bestelling dezelfde werkdag nog mits je voor 15:00 besteld.

Feestvooraad weet hoe leuk het is om je spullen zo snel mogelijk in huis te hebben. Wij verzenden via PostNL (nieuwe naam van TNT Post) dus snel en betrouwbaar.

In 96% van de gevallen heb je de bestelling de volgende werkdag in huis. Mocht u uw artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, nemen wij contact met u op. Bent u niet aanwezig tijdens het bezorgen van het pakket dan doet PostNL 3 extra afleverpogingen. Na 3 pogingen kun je het pakket bij een afhaalpunt in de buurt zelf ophalen. Je ontvang hiervan een bericht in je brievenbus. Als je na 15:00 besteld gaat je pakket de volgende werkdag op de post.

We leveren ook aan klanten in België en Duitsland. De verzendkosten hiervan zijn € 13,75. De verzendkosten in Nederland zijn € 3,95 en boven de € 50,- gratis.Onder de €25 rekenen wij €3,95 handelingskosten.

Langere levertijden tijdens carnaval of halloween

In de weken voor de carnaval of halloween kan de levertijden oplopen tot 2 a 3 dagen i.v.m. piekdrukte.

Retouren

Ben je niet tevreden met je kostuum of accessoire op wat voor manier dan ook. Bij feestvoorraad kun je je bestelling altijd terugsturen. Dat kan altijd binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling (termijn gaat in op de eerstvolgende dag na aflevering) mits ongedragen en in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Passen mag natuurlijk wel.

Ruilen

Wil je het artikel ruilen bestel dan het artikel opnieuw bij feestvoorraad.nl dan heb je het artikel z.s.m. in huis. Het andere artikel kunt u retour sturen en dit bedrag zal direct worden gecrediteerd.

 

Het artikel dat je wilt terugsturen dient indien redelijkerwijs mogelijk compleet en netjes in onbeschadigde verpakking te zitten inclusief informatiekaart (de kartonnen fotokaart). Deze informatiekaart zit los in de verpakking, dus passen is geen probleem. Als je meer doet met de producten dan enkel het beoordelen ervan (dat wat nodig is om te kijken of je de producten wil houden) en daardoor schade aan het product(en) ontstaat dan ben je als klant voor deze waardevermindering aansprakelijk. Je mag de producten dus beoordelen/gebruiken zoals dat in een winkel ook mogelijk is. Je kunt voor het retourneren gewoon de doos gebruiken die je van ons hebt ontvangen. Stuur de factuur (of een kopie) mee, anders kunnen we de afzender niet achterhalen! We verzoeken je vrijblijvend om op de factuur de reden voor het retourneren te vermelden (niet verplicht). De directe kosten voor het retour zenden worden niet vergoed: zo houden wij de verzendkosten betaalbaar.

Retouradres:
Faunuslaan 85
6681 PW Bemmel

Let op: Panty’s, pruiken, snorren, baarden en andere soorten beharing die uit de verpakking zijn gehaald mogen vanwege hygiënische redenen niet worden geruild of geretourneerd. Deze artikelen worden verzegeld verzonden en kunnen niet geretourneerd worden indien de verzegeling verbroken is. 

Producten te laat aangekomen?

Mocht jouw bestelling onverhoopt te laat aankomen voor jouw feest, dan kun je het pakket het beste ongeopend terugsturen. We hoeven dan namelijk geen kwaliteitscontrole te doen, waardoor je het aankoopbedrag sneller terug ontvangt. Uiteraard storten we het volledige aankoopbedrag terug. Je bent zelf echter verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren.

Natuurlijk zullen we altijd proberen je tevreden te stellen en je indien gewenst snel van een vervangend product te voorzien, zodat je wel goed voor de dag komt op jouw feest. Want dáár gaat het natuurlijk om!

 

Onze winkel in Arnhem-centrum is gesloten. wij gaan online verder!

Bezig met laden...